New Years Swing Fling 2015

2016-01-03 01.33.23Vähänkö oli hieno uuden vuoden reissu! Mukavalla suomalaispoppoollakin saatiin juhlittua suomalaisen west coast swingin menestystä ihan kuohuvaisen kanssa Osa tais ottaa vettä (ettei kukaan kukkahattutäti ny pahastu, oli pakko laittaa näinkin). Ja päästiinpähän porukalla todistamaan elämäntilanteiden muutoksia. Mahtista porukkaa!

Uutena vuotena voi olettaa lentojen olevan kalliita ja sitä ne olivatkin. Jos kuitenkin suhteuttaa tämän tapahtuman lentolippujen hintaa vaivannäköön, voi jo ihan erilailla suhtautua hintaan. Helsingistä Hearthrow´lle lentää suoraan, eikä vaivalloista koneenvaihtoa ole. Lisäksi tapahtumapaikka on lentokentän välittömässä läheisyydessä. Vain jokunen kilometri lentokenttäbussilla suoraan hotellin eteen. Helppous on luksusta, josta tämän tapahtuman kohdalla olen kyllä valmis maksamaan.

2016-01-02 20.07.57

Millainen tapahtuma NYSF2015 itsessään oli? Korkealaatuinen kaikin puolin. Myös Eurooppalaisilla tapahtumilla voi sanoa olevan kilpailua keskenään osallistujista. Tämän tapahtuman järjestäjät ovat viimeisen päälle panostaneet osallistujien hyvinvointiin. Ainakin minun mielestäni. Vesipisteissä on mukavasti vettä, lattiat ovat sopivan liukkaita ja pysyvät suht hyvin paikoillaan. Kilpailut eivät ole pahasti myöhässä ja niihin järjestäytyminenkin on organisoitu hyvin.

Viime vuonna olin myös tässä samaisessa tapahtumassa. En tiedä olinko se minä, vai oliko tapahtuman henki jotenkin paljon rennompi. Small-talkin käyttäminen oli paljon yleisempää, vaikka osittain huomasi ihmisten liikkuvan myös tiiviissä kaveriporukoissaan.

Tässä tapahtumassa tuntui olevan hurjan paljon porukkaa. Tanssilattialla sai katsoa ympärilleen välttääkseen törmäämistä muihin. Joskus tuli katsottua muidenkin puolesta, kun jengi ei aina tuntunut mitoittavan kuvioitaan ympärillä olevaan ihmismäärään.

Olin jo aikaisemmin päättänyt itse vähän rauhallisemmin ottaa uuden vuoden. Seuraava vuosi olisi viimeinen koulussa, joten nyt olisi aika katsoa hiljalleen eteenpäin omaankin elämään. Olen sitä mieltä, että west coast swingillä on paikkansa. Muuttumaan sen asema tulee aivan varmasti. Nyt olen mielestäni hieman säästöliekillä sen parissa ollut, koska koulu on vienyt aikaa. 2016-01-02 21.15.49

Koulu ja kulunut vuosi on kehittänyt taas jälleen itseäni rippusen eteenpäin. Silmäni aukeavat suuremmiksi tarkastelemaan nykymaailman menoa vähemmän vaaleanpunaisin silmin. Eiköhän tämä vuosi voisi olla nyt se vuosi, kun kaikki loputkin ilkeät ja pahat ihmiset saakoon väistyä meikäläisen läheltä. Jatkakoon matkaansa. Voi olla, että hyviä tyyppejä ei ole pörrännytkään niin paljon, kun itse olen itseilkeyksien päästänyt jumiutumaan, heidän mielestään, lähelleni.

Annettakoon kiittämättömien hyväksikäyttäjien jatkaa matkaa. Jossain vaiheessa sinua ei vain kiinnosta sen takia, kun huomaat, ettei autettavaakaan kiinnosta. Ja alun alkaenkin avunpyyntö on verhottu aivan toisenlaisten tavoitteiden ylle.

Kova on into kisailla. NYSF on pääkopalle tärkeä, sillä UK on ollut ensimmäinen paikka Euroopassa west coast swingille. Nyt oli suht mukiinmenevän mukavaa voittaa advance-luokka yhdessä tuon maan tapahtumissa. Olen hurjan ylpeä itsestäni, sillä vihdoinkin minulla oli tunne, kuin olisin ollut tanssimassa sosiaalitanssia kisavedon aikana. Niin rennolta ja mukavalta se tuntui. Varmasti yksi parhaimmista kisavedoistani ever. Ei kivistävää jännitystä tai kiinnostusta siihen, mitä muut ajattelee.

Kiitos ilkeistä ihmisistä. Tietämättään ovat vieneet minua eteenpäin, vaikka ovat yrittäneet laittaa kapuloita rattaisiin.

Nostettakoon malja vuodelle 2016!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s