Päheenä Puotilassa

Marraskuun lopulla oli viimeinen Porvarin Markun järjestämä west coast swing kurssi tän vuoden osalta. Tai ainakin niin ymmärsin. Näin loppuvuonna voi luoda vielä katsauksen kuluvaan vuoteen yleensäkin. Helsinki on noussut hurjaa vauhtia west coast swingin osalta. Sekä porukka määriltään, että tanssijoiden laadulla mitattuna. Paljon se on työtä vaatinut ja hattua nostan Markun kaltaisille aktiiveille, jotka jaksavat lajia eteenpäin viedä. Pelkästään nimekkäiden opettajien pyörittäminen ei yksinään riitä missään kaupungissa, vaan taustatekijät ovat se tekijä, joka on suuressa osassa west coast swingin kehittymisessä alueeella kuin alueella.

Miten Helsinki on sitten kirinyt niin paljon eteenpäin? Olisi helppoa sanoa, että suuri väkimäärähän siellä on se, mikä vaan saa aikaan tanssin kehittymisen. Voi olla näinkin, mutta näen itse laadun korvaavan määrän. Ja kun missä tahansa kaupungissa on laatutekijät, se lähtee kasvattamaan määrää automaattisesti. Tapahtumanjärjestäjänäkin voi vaikuttaa hurjan paljon jokaisen workshopin tuntien onnistumiseen jo ennakkoon. 20151129_180037

Helsingintanssikurssien mainokset on yleensä hauskoja, ja ne tulee luettua jo pelkästään niiden erilaisen tunnelman vuoksi. Persoona on pistetty peliin ja joskus olen huomannut lukevani hitaan valssin tai bachata-kurssien kurssiesittelyjä ihan vaan, kun ne on ollut niin hauskoja. Kun luo yleiskatsauksen tanssitapahtumien mainontaan Suomessa, niin yleensä porukkakadosta poraa loppujen lopuksi eniten ne, joilla on tylsimmät mainokset.

Ratkiriemukas sunnuntai, josta moni sai varmasti yhtä hyvän fiiliksen kotiin viemiseksi, kuin mä. Sen verta hyvää läppää lensi tanssijoilta mikrofoniin ääreen, että ihan sitä erilailla innostui.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s