Tasojakoon tottumaton tapaus

20160330_231359-1

Suomen Media & Action järjestää vuosittain lavatanssipuolella hurjan paljon tapahtumia ja kurssituksia. Joitain vuosia sitten he ottivat myös west coast swingin ohjelmistoonsa ja sitä kautta varsinkin lavatanssijat lounaisemmassa-Suomessa ovat käsitykseni mukaan saaneet tuntumaa west coast swingiin. Vaikka paljon on heidän ”lipun” allaan tullut vedettyä workshoppeja, ei jengi ole kuitenkaan sekoittunut juurikaan varsinaisten west coast swing tanssijoiden kanssa. Tai ainakaan itse en näe suurta crossover-meininkiä tapahtuneen.

Ihailen järjestävän tahon energiaa ja intoa kehittää omia tapahtumiansa eteenpäin. Vuosia sitten west coast swingiin tuli tasojaottelu leirien tunneille. Tasojaottelu tuntui silloin olevan uutta ja ajoittaisia kulttuurishokkeja esiintyi. Tänä pääsiäisenä tasojaot siirtyivät nyt Somerolla järjestettävään Pääsiäisleiriin ( 24.-28.3). Ennen tasojakoja itselläni hieman pyöri perhosia vatsassa.

West coast swingin osalta tasojako meni ohitse hurjan hyvin. Jälkeenpäinkään en ole kuullut poikkipuolista sanaa asiasta. Onko asia näin vai eikö tieto vielä ole saavuttanut minua? …Sitä en osaa sanoa, mutta kyllä suurimmat myrskyt menneinä vuosina kuului ja näkyi. Mielenkiinnolla odotan, minkälaiseksi tasojaon vaikutukset lähtevät nyt lavapuolella vaikuttamaan. Aiemminhan on ollut tasojakoja, joissa tanssijat itse ovat saaneet päättää lopulta, minne tasolle menevät. Tällä kertaa sen päätöksen tekivät opettajat.

Ihan alkupuolen leiri sai jotenkin hauskan lähdön. Sairastumisen takia opettajapareja jouduttiin uudelleen muokkaamaan ja meikäläinen pääsi vetämään Immosen Villen kanssa alkeita west coast swingistä. Ulospäin näyttäen oppilaat eivät olleet moksiskaan, mutta varmasti härkäparissa vedetty kurssi sai aikaan hämmästystä. Osan mielestä se oli hurjan hauskaa vaihtelua.

Eiköhän se elämä tuo jatkossakin uusia ja ihmeellisiä asioita eteen.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s