Terveisiä Mouhijärveltä!

Niin paljon on kerääntynyt ajatuksia ja mietteitä elämästä ja tanssista matkan varrelta, ettei kaiken jakamiselle tunnu olevan aikaa. Joskus saa automatkalla tai illanistujaisissa vauhtiin keskustelut, jonka toivoisi jakavan myös muiden ihmisten kanssa. Aiheet tulevat usein joko elämästä itsestään tai tanssista. Lopulta ne kaikki kuitenkin nivoutuvat toisiinsa

.koiruus

Usein tulee tunne, että minut on laitettu seuraamaan elämää, kuin jotain erikoisempaa elokuvaa. Elokuva jyllää eteenpäin draamoineen, iloineen ja suruineen ja minä sitä seuraan hieman sivusta. Nyt koen pääseväni hieman aukaisemaan näitä ajatuksia ja ristiriitoja, mutta myös mahdollisuuksia, mitä koen vielä elokuvassa eteen tulevaksi.

Tällä hetkellä opiskelen liiketaloutta Hämeen Ammattikorkeakoulussa, etsin harjoittelupaikkaa, pohdin ruokavalion vaikutusta arkeen, treenaan blogin pitämistä ja kehitän itsestäni parempaa ihmistä west coast swingin parissa.

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s