Kurssit

Oikeudet muutoksiin pidetään.

Teemapäivät: 

  • 5.4 pe Pori, wcs alkeet 18 – 21 ja bileet 21 – 22:30
  • 6.4 la Pori, wcs alkeisjatko ja jatko 
  • 7.4 su Tre Messukylä, bugg (tasotsekillinen)

 


 

Viikkomeiningit 2019 kevät 

Maanantaisin: 14.1 ->Fuskua, buggia ja west coast swingiä Tanssitaivaalla Porissa. http://tanssitaivas.net/

Tiistaisin: 8.1 -> west coast swing tunnit Messukylän Työväentalolla. Alkeis-, alkeisjatko- ja jatkotasolla. Hieman lukkari muuttuu aiempaan kauteen verrattuna. Tällä kaudella vahvistetaan Tampereen seudun west coast swing yhteisöä kerättyjen palautteiden ja kokemusten pohjalta.

7.5. on kaikille ilmainen alkeisilta, joka etenee tunti kerrallaan eteenpäin. Kaikki ovat tervetulleita kertailemaan, oppimaan lisää tai vaihtamaan roolia.

”Vapari” tunti on tanssijoille, jotka ovat tanssineet lajia sen verran, että heillä on omiin treeneihinsä materiaalia. Vaparilla musiikki soi, mutta ohjattua tuntia ei siinä kohtaa ole.

screenshot_20190107-145836

Keskiviikkoisin: 2.1 -> Tampereen Tesomalla yhteistyössä Sirpa Reuterin (tanssimimmi.fi) kanssa. Olemme 3.salissa, ja ajoittain sinne on ollut haasteellista löytää. Rohkeasti kuljet Spiralin 2.salin kautta ison sinisen veto-oven takana sijaitsevaan saliin.

Saliin saamme mennä viideltä, joten tämän takia viiden aikaan alkavat tunnit on merkitty 17:05 alkaviksi.screenshot_20190107-152426

Tuntien tavoitteena on kehittää west coast swing-, bugg- ja paritanssi-yhteisöä  yleensäkin hyötykäyttäen Euroopan ja Suomen kiertämisestä kerääntynyttä tietoa ja kokemusta. Tarjolla on vaihtoehto niin tavoitteellisille tanssijoille, kuin kesken kauden mukaan porukkaan tuleville tanssijoille. Tunnit on suunniteltu palvelemaan mahdollisimman hyvin kaikkia tanssijoita.

—————————————————————————————————————————————–

Tasokuvaukset:

Uudet harrastajat huomio: Et tarvitse tunneille omaa paria. Käytössä on parinvaihto, joka takaa sen, että kaikki pääsevät vuorollaan tanssimaan.

Mikäli tunnilla on jompaa kumpaa roolia hurja määrä, otetaan käyttöön kahden viejän tai seuraajan kanssa tanssiminen. Kolmikossa opetettavat asiat ovat suoraan paritanssiin siirrettäviä, joten suoranaisesti emme syvenny kolmikkona tanssimiseen niillä kerroilla.

Ota huomioon, että tunneille on ajoittain tanssijoita, jotka haluavat kehittää itseään ottamalla haltuun molemmat roolit. Ota tämä huomioon päätöksessäsi tulla tunnille.

Bugg/fusku alkeet: Tunneilla opit tansseista perusliikkeet ja peruskuviot ja pääset tanssimaan paljon.

Bugg/fusku alkeisjatko: Peruskuviot on hallussa ja kilometrejä tanssia on kertynyt jo kosolti.

Bugg/fusku jatko: Perusta on hallussa niin, että olet valmis syventämään osaamista tanssista ja omasta kehostasi.

WCS-alkeet: Tunneilla tutustut lajin liikekielen ja kulttuurin peruselementteihin, jotka tulee hallita siirtyessäsi seuraavalle tasolle. Jos haluat olla tehokas, niin huomioi ravintola Gloriassa järjestettävät alkeistunnit. Vapareilla saat treenata omia taitojasi yksin tai oman parin kanssa, ohjattua tuntia ei silloin ole.

WCS-alkeisjatko: Tunneilla saat luonnollisen jatkumon alkeistuntien materiaaliin. Tunnit tutustuttavat sinut vastaliikkeeseen ja kahdeksan iskun periaatteeseen, jotka tulee olla tuttuja osallistuessasi jatko-tason tunneille. Näistä kahdestä asiasta saat useita eri variaatioita tanssitaitoasi vahvistamaan. Edetään ryhmän tason ja osallistujien antaman palautteen mukaan eteenpäin. Tavoitteena vahvistaa lajipohjaa ja monipuolistaa tanssia.

WCS-jatko: Tunnit ovat tanssijoille, jotka hallitsevat alkeis- ja alkeisjatkotasolla (prep, 8-iskun kuvioita) opetettavat asiat. Tunneilla saat tietoa kehittää omaa tanssiasi, mitkä tavoitteesi sitten tanssilajin suhteen ovatkaan.

WCS-RV-jatko: Tunneilla opetellaan asiat molemmissa rooleissa, välillä vaihtaen. Vähemmän sinulle tutustu roolista tulee sinun osata perusaskel, left side pass, under arm turn ja push break. Muiden kuvioiden hallintaan käydään perusteet ennen opeteltavaa asiaa läpi.Näin saadaan maksimoitua kaikkien kehitys ja vähennettyä odottelu aika kaikilta minimiin. Käytössä on parinvaihto, johon kaikki osallistuvat.

Huom. Tuntiyhteenvedot sisältyvät ilmoitettuun tunti aikaan.

Oikeudet muutoksiin pidetään. Järjestäjä ei ole vakuuttanut osallistujia.

—————————————————————————————————————————————-