Kurssit

KEVÄT 2018 -> 24.4.

Tiistaisin 16.1 – 24.4 west coast swing tunnit Messukylän Työväentalolla. Alkeis-, alkeisjatko- ja jatkotasolla.

Tuntien tavoitteena on kehittää west coast swing-yhteisöä hyötykäyttäen Euroopan ja Suomen kiertämisestä kerääntynyttä tietoa ja kokemusta.

Screenshot_20171229-214648

Jättikortilla saat käydä kaikki 24.4 asti järjestettävät tunnit.

———————————————————————————————————————————–

Toukokuussakin tanssitaan! 

Toukokuun ekan viikon tiistai skipataan, mutta loput neljä tiistaita ovatkin taas Messukylän työväentalolla west coast swingiä täynnä.

20180412_135051

17:00 -18:00 Musiikki soi, vapaata tanssia (ei opetusta) tai treenausta

Musiikki soi, ei opetusta. Ehdottomasti hyvä tilaisuus käyttää omaan treeniin tai yksäreiden ottamiseen. Tunneille osallistuville täysin ilmainen mahdollisuus tulla treenaamaan.

Loppu ilta tanssitaankin kaikki yhdessä porukassa. Näille tunneille osallistuessasi tulee alkeiden ja alkeisjatkon asioiden olla sinulle tutut jommassa kummassa roolissa. Mestari niissä ei tarvitse olla, mutta jonkinlainen kokemuspohja niissä on oltava. Illan aikana nääs vaihdellaan roolia ja opeteltavat asiat käydään läpi kummassakin roolissa. Sinulle uudesta roolista käydään perusteet läpi, ettei ihan susille sentään joudu.

Kysy rohkeasti, mikäli epäröit omaa taitoasi.

18:00 – 18:50 opetusta

19:00 – 19:50 opetusta

20:00 – 20:50 opetusta

Oikeudet muutoksiin pidätetään. Tuntien järjestäjä ei ole vakuuttanut osallistujia erikseen. Tuntiyhteenvedot sisältyvät ilmoitettuun tunti aikaan.

Maksutapoina ovat käteinen, tilisiirto tai uutena vaihtoehtona pankki- ja luottokortti.

—————————————————————————————————————————————–

SYKSY 2018

Syksyn kursseja ja teemailtoja viikonlopuille suunnitellaan jo!

Varaa kalenteristasi jälleen tiistait west coast swingille. Ensimmäinen tunti pärähtää 4.9 käyntiin ja tunnit kestävät toukokuulle 2019.

Tarjolla on tutut tasot:

Alkeet: Joka kuukauden alusta alkavat alkeet sopivat kiireiselle ihmiselle, joka tahtoo sovittaa omaan arkeensa tämän mahtavan lajin. Tunneilla tutustut lajin liikekielen ja kulttuurin peruselementteihin, jotka tulee hallita siirtyessäsi seuraavalle tasolle. Jos haluat olla tehokas ja treenata kaksikin kertaa viikossa, niin huomioi ravintola Gloriassa järjestettävät alkeistunnit.

Alkeisjatko: Tunneilla saat luonnollisen jatkumon alkeistuntien materiaaliin. Tunnit tutustuttavat sinut vastaliikkeeseen ja kahdeksan iskun periaatteeseen, jotka tulee olla tuttuja osallistuessasi jatko-tason tunneille. Näistä kahdestä asiasta saat useita eri variaatioita tanssitaitoasi vahvistamaan.

Jatko: Tunnit ovat tanssijoille, jotka hallitsevat alkeis- ja alkeisjatkotasolla opetettavat asiat. Tunneilla saat tietoa kehittää omaa tanssiasi, mitkä tavoitteesi sitten tanssilajin suhteen ovatkaan. Tunneilla opetellaan asiat molemmissa rooleissa, välillä vaihtaen. Näin saadaan maksimoitua kaikkien kehitys ja vähennettyä odottelu aika kaikilta minimiin. Käytössä on parinvaihto, johon kaikki osallistuvat.

Oikeudet muutoksiin pidätetään. Tuntien järjestäjä ei ole vakuuttanut osallistujia erikseen.

Tuntiyhteenvedot sisältyvät ilmoitettuun tunti aikaan.

Maksutapoina ovat käteinen, tilisiirto tai pankki- ja luottokortti.

—————————————————————————————————————————————-

HINNASTO

sarjakortit perushinta (€) opiskelija hinta (€)
1 10 8
5 45 37,5
10 80 70
20 140 120
30 180 150
toukokuun kevätkausi 50 50

1 x 50 min oppitunti = kertamaksu = 10e tai opiskelijoilta 8e (oikeus alennukseen osoitettava)

Hinnat sisältävät tilavuokran, ohjauspalkkion, Teosto- ja Gramex-maksut, sekä 24% alv:n.

Oikeudet muutoksiin pidätetään.