Kurssit

 

Syksy 2018

Tampereen tanssimaailma ja etenkin west coast swingi saa lisää boostia uusilla päivillä. Tavoitteena on rakentaa vahva west coast swing yhteisö, jossa mahdollisuudet harrastaa ei ole ainakaan tuntien järjestäjistä kiinni. Tulevaisuudessa west coast swing harrastaja voi olla varma tuesta ja avusta oman west coast swinginsä kehittämiseen. Vaparit tulevat Tampereen west coast swing tanssijoille käyttöön, jotta kehittyminen ei jää tiloista kiinni.

Maanantaisin 17.9 -> alkeisjatko-tunnit GL-salongissa, Tampereen keskustassa (Satakunnankatu 28B). Summeria soittamalla sisään. Sen jälkeen tiukka OIKEA ja alakertaan. GL-salongin kyltti ovessa ohjaa sisälle.

 

Screenshot_20180913-140151

Tiistaisin 4.9 -> west coast swing tunnit Messukylän Työväentalolla. Alkeis-, alkeisjatko- ja jatkotasolla. Hieman lukkari muuttuu aiempaan kauteen verrattuna. Vapareilla ei ohjattua toimintaa. Ne ovat hyviä hetkiä ottaa myös yksäreitä.

Screenshot_20180808-221514.jpg

Keskiviikkoisin 29.8 -> buggia ja sillon tällöin myös west coast swingiä Tampereen Tesomalla yhteistyössä Sirpa Reuterin (tanssimimmi.fi) kanssa.

SirpaTeemat

Tuntien tavoitteena on kehittää west coast swing-, bugg- ja paritanssi-yhteisöä  yleensäkin hyötykäyttäen Euroopan ja Suomen kiertämisestä kerääntynyttä tietoa ja kokemusta. Tarjolla on vaihtoehto niin tavoitteellisille tanssijoille, kuin kesken kauden mukaan porukkaan tuleville tanssijoille. Tunnit on suunniteltu palvelemaan mahdollisimman hyvin kaikkia tanssijoita.

Teemapäivät: 

Varattuja teemapäiviäkin on jo jokunen syventämään taitoa tanssista kuin tanssista.

7.10 (su) bugg

Messukylän työväentalolla klo 17:00 – 20:00

18.11 (su) bugg, wcs

13:00 – 16:00  Kerhola, Nokia. bugg alkeisjatko-teemapäivä. Tasotsekkauksen kautta oppijat mukaan.

17:00 -19:50 Messukylän työväentalo, Tampere. Alkeisjatko-tason teemailta.

4.12. WCS alkeet

18:00 – 21:00 Messukylän työväentalolla

Täysin uusille harrastajille tarkoitettu ilta. Tottakai saa tulla kertaamaan tai vaihtamaan roolia ja kertaamaan perustaa.

5.12 wcs alkeisjatko (huomioi 4.12 alkeis-ilta Messukylässä! Loistava jatkumo!)

Siirrytään alkeistason asioista seuraaviin elementteihin lajissa. Tanssitaan paljon. Ilta sopii hyvin kertaajille, roolinvaihtajille tai alkeis-illan Messukylässä 4.12 käyneille.

14. – 16.12 (pe-su) Jouluwestarit, wcs

West coast swing viikonloppu tapahtuma Tampereen Tesomalla. Ulkomaisia opettajia, tanssia, tunteja ja hyvää porukkaa.

19.12 (ke) Pikkujoulut

18:00 – 21:00

Fuskun teematunti illan alkuun.

26.12 (ke) ei treenejä.

2019

2.1 (ke) Dubbelbugg

Sopii heille, joilla on tavanomainen bugg hallussa, mutta joille ei ole aikasempaa kokemusta ollenkaan dubbelbuggista. Ilta on hyvä myös heille, jotka haluavat kerrata aiemmin oppimaansa ja haluavat saada ohjatusti kilometrejä tanssiinsa.

Käydään läpi perusteita kolmikkona tanssimiseen ja tanssitaan paljon. Annetaan vinkkejä ja palautetta kaikille kolmikon jäsenille ja tuodaan esille tärkeitä pointteja, joilla jokainen voi auttaa tanssin sujumista.

Ilmoittautuminen ennakkoon, jotta voidaan varmistella jonkinmoinen tasapaino roolituksessa.

Ohjaajina Armi Juusela, Sirpa Reuter ja Rake Salo

—————————————————————————————————————————————–

Tasokuvaukset:

Uudet harrastajat huomio: Et tarvitse tunneille omaa paria. Käytössä on parinvaihto, joka takaa sen, että kaikki pääsevät tanssimaan.

WCS-alkeet: Tunneilla tutustut lajin liikekielen ja kulttuurin peruselementteihin, jotka tulee hallita siirtyessäsi seuraavalle tasolle. Jos haluat olla tehokas, niin huomioi ravintola Gloriassa järjestettävät alkeistunnit. Vapareilla saat treenata omia taitojasi yksin tai oman parin kanssa, ohjattua tuntia ei silloin ole.

WCS-alkeisjatko: Tunneilla saat luonnollisen jatkumon alkeistuntien materiaaliin. Tunnit tutustuttavat sinut vastaliikkeeseen ja kahdeksan iskun periaatteeseen, jotka tulee olla tuttuja osallistuessasi jatko-tason tunneille. Näistä kahdestä asiasta saat useita eri variaatioita tanssitaitoasi vahvistamaan. Edetään ryhmän tason ja osallistujien antaman palautteen mukaan eteenpäin. Tavoitteena vahvistaa lajipohjaa ja monipuolistaa tanssia.

WCS-jatko: Tunnit ovat tanssijoille, jotka hallitsevat alkeis- ja alkeisjatkotasolla (prep, 8-iskun kuvioita) opetettavat asiat. Tunneilla saat tietoa kehittää omaa tanssiasi, mitkä tavoitteesi sitten tanssilajin suhteen ovatkaan. Tunneilla opetellaan asiat molemmissa rooleissa, välillä vaihtaen. Vähemmän sinulle tutustu roolista tulee sinun osata perusaskel, left side pass, under arm turn ja push break. Kauden alussa on paljon mahdollisuuksia saada toisesta lajista taitoa haltuun. Muiden kuvioiden hallintaan käydään perusteet ennen opeteltavaa asiaa läpi. Näin saadaan maksimoitua kaikkien kehitys ja vähennettyä odottelu aika kaikilta minimiin. Käytössä on parinvaihto, johon kaikki osallistuvat.

Huom. Tuntiyhteenvedot sisältyvät ilmoitettuun tunti aikaan.

Oikeudet muutoksiin pidetään. Järjestäjä ei ole vakuuttanut osallistujia.

—————————————————————————————————————————————-