Kurssit

HUOMIO!

Nyt ei kyllä käsidesi enää riitä…

Ekarolas liittyy yhteiseen rintamaan taistelussa koronavirusta vastaan. Tanssikurssitoiminta siirtyy tauolle viikkotuntien ja teemasunnuntaiden osalta. Tarkastellaan tämän jälkeen tilanne uudestaan. Sarjakorttien voimassaoloa pidennetään. Tarkempaan määritellään palataan myöhemmin.

Kaikkien on syytä välttää tulevien viikkojen aikana tarpeettomia riskejä ja siten suojata paitsi itseään myös läheisiään ja koko yhteiskuntaa.

Jokainen tapahtumatta jäävä tartunta vapauttaa terveydenhoidon resursseja sinne, missä niitä tarvitaan. Tärkeätä on, että viruksen leviämistä rajoitetaan tai ainakin hidastetaan.

Jäitä hattuun ja saippuaa käsiin.

 

Viikkomeiningit kevät 2020

Maanantaisin: Pori, Tanssitaivas

Tiistai: Tampere, Messukylän Työväentalo

Screenshot_20191208-141434

 

Keskiviikko: Tampere, Tessu, Spiralin 1.sali. Saliin on helppo löytää, sillä salin ovet ovat auki suoraan käytävälle.

20191208_142851

”L-bugg” tarkoittaa liikkuvaa buggia.

”Vapari” tunti on tanssijoille, jotka ovat tanssineet lajia sen verran, että heillä on omiin treeneihinsä materiaalia. Vaparilla musiikki soi, mutta ohjattua tuntia ei siinä kohtaa ole.

Tuntien tavoitteena on kehittää paritanssi-yhteisöä  yleensäkin hyötykäyttäen Euroopan ja Suomen kiertämisestä kerääntynyttä tietoa ja kokemusta. Tarjolla on vaihtoehto niin tavoitteellisille tanssijoille, kuin kesken kauden tai vain yhdeksi illaksi mukaan tuleville tanssijoille. Tunnit on suunniteltu palvelemaan mahdollisimman hyvin kaikkia tanssijoita.

—————————————————————————————————————————————–

Tasokuvaukset:

Uudet harrastajat huomio: Et tarvitse tunneille omaa paria. Käytössä on parinvaihto, joka takaa sen, että kaikki pääsevät vuorollaan tanssimaan.

Mikäli tunnilla on jompaa kumpaa roolia hurja määrä, otetaan käyttöön kahden viejän tai seuraajan kanssa tanssiminen. Kolmikossa opetettavat asiat ovat suoraan paritanssiin siirrettäviä, joten suoranaisesti emme syvenny kolmikkona tanssimiseen niillä kerroilla.

Ota huomioon, että tunneille on ajoittain tanssijoita, jotka haluavat kehittää itseään ottamalla haltuun molemmat roolit. Ota tämä huomioon päätöksessäsi tulla tunnille.

alkeet: Tunneilla opit tansseista perusliikkeet ja peruskuviot ja pääset tanssimaan paljon.

alkeisjatko: Peruskuviot on hallussa ja kilometrejä tanssia on kertynyt jo kosolti.

jatko: Perusta on hallussa niin, että olet valmis syventämään osaamista tanssista ja omasta kehostasi.

WCS-alkeet: Tunneilla tutustut lajin liikekielen ja kulttuurin peruselementteihin, jotka tulee hallita siirtyessäsi seuraavalle tasolle. Vapareilla saat treenata omia taitojasi yksin tai oman parin kanssa, ohjattua tuntia ei silloin ole.

WCS-alkeisjatko: Tunneilla saat luonnollisen jatkumon alkeistuntien materiaaliin. Tunnit tutustuttavat sinut vastaliikkeeseen ja kahdeksan iskun periaatteeseen, jotka tulee olla tuttuja osallistuessasi jatko-tason tunneille. Näistä kahdestä asiasta saat useita eri variaatioita tanssitaitoasi vahvistamaan. Edetään ryhmän tason ja osallistujien antaman palautteen mukaan eteenpäin. Tavoitteena vahvistaa lajipohjaa ja monipuolistaa tanssia.

WCS-jatko: Tunnit ovat tanssijoille, jotka hallitsevat alkeis- ja alkeisjatkotasolla (prep, 8-iskun kuvioita) opetettavat asiat. Tunneilla saat tietoa kehittää omaa tanssiasi, mitkä tavoitteesi sitten tanssilajin suhteen ovatkaan.

WCS-RV-jatko: Tunneilla opetellaan asiat molemmissa rooleissa, välillä vaihtaen. Vähemmän sinulle tutustu roolista tulee sinun osata perusaskel, left side pass, under arm turn ja push break. Muiden kuvioiden hallintaan käydään perusteet ennen opeteltavaa asiaa läpi.Näin saadaan maksimoitua kaikkien kehitys ja vähennettyä odottelu aika kaikilta minimiin. Käytössä on parinvaihto, johon kaikki osallistuvat.

Huom. Tuntiyhteenvedot sisältyvät ilmoitettuun tunti aikaan.

Oikeudet muutoksiin pidetään. Järjestäjä ei ole vakuuttanut osallistujia.

—————————————————————————————————————————————-