Kurssit

Kesä 2018

Kesätiistaiden kruunut, west coast swing illat, jatkuvat jälleen kahden viikon välein. Kokoonnutaan yhdessä tanssimaan, näkemään tuttuja ja kokemaan Suomen kesäiltojen ja Tampereen west coast swing yhteisön koko kirjo.

Illat alkavat klo 18:00 – 19:00 teematunnilla, jonka jälkeen west coast swing bileet alkavat siitä suoraan.

Mikäli ujostelet tunnille osallistumista, niin vierestäkin pääsee loistavasti tuntia seuraamaan. Ravintola tarjoaa hyvät puitteet viihtyä, vaikka ei menojalka vielä uskalla tanssilattialle vipattaa.

Tsekkaa lisää: http://www.mustalahti.info/

Kesätiistaiden teemat:

19.6 SUMMERROLL! ( alkeisjatko/jatko )
Aiemmin lajia tanssineille virkistävä pyörimiskuvioiden ympärille kietoutuva kokonaisuus.

3.7 Tastertunti ( alkeet )
Täysin uusille harrastajille suunnattu rauhallinen tunti west coast swingiin tutustumiseen. Hyvä tunti tuoda oma ennestään tanssimaton kaveri kokeilemaan, mitä lajia kannattaa lähteä pitempäänkin harrastamaan.

17.7 Pika-perusteet ( muita lajeja tanssineille )
Muita lajeja tanssineille tanssijoille, jotka haluavat pikaisemmin napata perusperiaatteet lajista haltuun. Edetään edellistä viikkoa vauhdikkaammin.

31.7 Teema vielä suunnitteilla

14.8 Teema vielä suunnitteilla

Pysy kuulolla. Muutokset mahdollisia.
Järjestäjä ei ole vakuuttanut osallistujia.

—————————————————————————————————————————————–

Syksy 2018

Tampereen tanssimaailma ja etenkin west coast swingi saa lisää boostia uusilla päivillä. Tavoitteena on rakentaa vahva west coast swing yhteisö, jossa mahdollisuudet harrastaa ei ole ainakaan tuntien järjestäjistä kiinni. Tulevaisuudessa west coast swing harrastaja voi olla varma tuesta ja avusta oman west coast swinginsä kehittämiseen.

Palautetta on edelliseltä kaudelta kuunneltu, ja tohina suunnitelmien kimpussa on käynnissä.

Maanantaisin 3.9 -> alkeisjatko-tunnit GL-salongissa, Tampereen keskustassa (Satakunnankatu 28B). Heillä on remontti kesken, joten kiveen kirjoitettua aloituspäivä ei vielä ole.

Tiistaisin 4.9 -> west coast swing tunnit Messukylän Työväentalolla. Alkeis-, alkeisjatko- ja jatkotasolla. Hieman lukkari muuttuu aiempaan kauteen verrattuna.

Keskiviikkoisin 29.8 -> buggia ja sillon tällöin myös west coast swingiä Tampereen Tesomalla yhteistyössä Sirpa Reuterin (tanssimimmi.fi) kanssa.

Tuntien tavoitteena on kehittää west coast swing-yhteisöä hyötykäyttäen Euroopan ja Suomen kiertämisestä kerääntynyttä tietoa ja kokemusta. Tarjolla on vaihtoehto niin tavoitteellisille tanssijoille, kuin kesken kauden mukaan porukkaan tuleville tanssijoille. Tunnit on suunniteltu palvelemaan mahdollisimman hyvin kaikkia tanssijoita.

Teemapäivät: 

Varattuja teemapäiviäkin on jo jokunen syventämään taitoa tanssista kuin tanssista.

21.8 (ti) Messukylä, wcs

28.8 (ti) Messukylä, wcs

2.9 (su) bugg, wcs

7.10 (su) bugg

18.11 (su) bugg, wcs

14.-16-12 (pe-su) Jouluwestarit, wcs

—————————————————————————————————————————————–

Tasokuvaukset:

Uudet harrastajat huomio: Et tarvitse tunneille omaa paria. Käytössä on parinvaihto, joka takaa sen, että kaikki pääsevät tanssimaan.

WCS-alkeet: Joka kuukauden alusta alkavat alkeet sopivat kiireiselle ihmiselle, joka tahtoo sovittaa omaan arkeensa tämän mahtavan lajin. Tunneilla tutustut lajin liikekielen ja kulttuurin peruselementteihin, jotka tulee hallita siirtyessäsi seuraavalle tasolle. Jos haluat olla tehokas ja treenata kaksikin kertaa viikossa, niin huomioi ravintola Gloriassa järjestettävät alkeistunnit.

WCS-alkeisjatko: Tunneilla saat luonnollisen jatkumon alkeistuntien materiaaliin. Tunnit tutustuttavat sinut vastaliikkeeseen ja kahdeksan iskun periaatteeseen, jotka tulee olla tuttuja osallistuessasi jatko-tason tunneille. Näistä kahdestä asiasta saat useita eri variaatioita tanssitaitoasi vahvistamaan.

WCS-jatko: Tunnit ovat tanssijoille, jotka hallitsevat alkeis- ja alkeisjatkotasolla opetettavat asiat. Tunneilla saat tietoa kehittää omaa tanssiasi, mitkä tavoitteesi sitten tanssilajin suhteen ovatkaan. Tunneilla opetellaan asiat molemmissa rooleissa, välillä vaihtaen. Vähemmän sinulle tutustu roolista tulee sinun osata perusaskel, left side pass, under arm turn ja push break. Muiden kuvioiden hallintaan käydään perusteet ennen opeteltavaa asiaa läpi. Näin saadaan maksimoitua kaikkien kehitys ja vähennettyä odottelu aika kaikilta minimiin. Käytössä on parinvaihto, johon kaikki osallistuvat.

Huom. Tuntiyhteenvedot sisältyvät ilmoitettuun tunti aikaan.

—————————————————————————————————————————————-

HINNASTO

sarjakortit perushinta (€) opiskelija hinta (€)
1 10 8
5 45 37,5
10 80 70
20 140 120
30 180 150

1 x 50 min oppitunti = kertamaksu = 10e tai opiskelijoilta 8e

Maksutapoina ovat käteinen, tilisiirto tai pankki- ja luottokortti.

Ekarolas.com-takin ostaneille kaikista ostetuista sarjakorteista ja Raken yksäreistä -10% (tarjous voimassa toistaiseksi).

Oikeus alennukseen osoitettava. Alennuksia ei voi yhdistää toisiinsa.

Hinnat sisältävät tilavuokran, ohjauspalkkion, Teosto- ja Gramex-maksut, sekä 24% tai 10% alv:n riippuen tunnista.

Oikeudet muutoksiin pidätetään. Järjestäjä ei ole vakuuttanut osallistujia.