Kurssit

 

Tiistaisin 16.1 – 24.4 west coast swing tunnit Messukylän Työväentalolla. Alkeis-, alkeisjatko- ja jatkotasolla.

Tuntien tavoitteena on kehittää west coast swing-yhteisöä hyötykäyttäen Euroopan ja Suomen kiertämisestä kerääntynyttä tietoa ja kokemusta.9

Screenshot_20171229-214648

 

Alkeet: Joka kuukauden alusta alkavat alkeet sopivat kiireiselle ihmiselle, joka tahtoo sovittaa omaan arkeensa tämän mahtavan lajin. Tunneilla tutustut lajin liikekielen ja kulttuurin peruselementteihin, jotka tulee hallita siirtyessäsi seuraavalle tasolle. Jos haluat olla tehokas ja treenata kaksikin kertaa viikossa, niin huomioi ravintola Gloriassa järjestettävät alkeistunnit.

Alkeisjatko: Tunneilla saat luonnollisen jatkumon alkeistuntien materiaaliin. Tunnit tutustuttavat sinut vastaliikkeeseen ja kahdeksan iskun periaatteeseen, jotka tulee olla tuttuja osallistuessasi jatko-tason tunneille. Näistä kahdestä asiasta saat useita eri variaatioita tanssitaitoasi vahvistamaan.

Jatko: Tunnit ovat tanssijoille, jotka hallitsevat alkeis- ja alkeisjatkotasolla opetettavat asiat. Tunneilla saat tietoa kehittää omaa tanssiasi, mitkä tavoitteesi sitten tanssilajin suhteen sitten ovatkaan. Tunneilla opetellaan siitä toisestakin tanssiroolista perusteet tanssitaidon parantamiseksi. Käytössä on parinvaihto, johon kaikki osallistuvat.

Oikeudet muutoksiin pidätetään. Tuntien järjestäjä ei ole vakuuttanut osallistujia erikseen.

Tuntiyhteenvedot sisältyvät ilmoitettuun tunti aikaan.

Maksutapoina ovat käteinen tai tilisiirto.

sarjakortit perushinta opiskelija hinta
1 10 8
5 45 37,5
10 80 70
20 140 120
30 180 150
jättikortti(kaikki kerrat) 300 240

1 x 50 min oppitunti = kertamaksu = 10e tai opiskelijoilta 8e (oikeus alennukseen osoitettava)

Hinnat sisältävät tilavuokran, ohjauspalkkion, Teosto- ja Gramex-maksut, sekä 24% alv:n.

Jättikortilla saat käydä kaikki 24.4 asti järjestettävät tunnit.

Oikeudet muutoksiin pidätetään.