JouluWestarit

coverphotoJW

 

14.-16.12 2018 JÄRJESTETÄÄN JÄLLEEN JOULUWESTARIT!!!! Merkkaa kalenteriin jo valmiiksi.

PYSY KUULOLLA, ALTA VOIT MAKUSTELLA VIIMEVUODEN TAPAHTUMAJÄRKKÄILYÄ.

—————————————————-

 

 

 

 

 

”Westileiril matkamies jo moni tietä kysyy.
Sinne saattaa löytää jos vaan Tampereella pysyy.
Tuu katsoon westi-tähtiä , vaik sää ois vähän lauhaa. Pois joulustressi heitetään, kun Westimusa pauhaa.”

Viikonloppu täynnä tunteja ihan alkeislaisista tovin tanssineisiin, bileitä ja leppoisaa seuraa. Lauantaina järjestetään kurssi täysin uusille lajiin tutustujille. Vinkkaa hyville tyypeille niistä tunneista. Menossa mukana mainio setti kotimaisia westie-valkkuja ja ripaus ulkomaista vahvistusta.

Opiskelijaystävällinen tapahtuma: Kaikista passeista ja iltabilelipuista – 50% (opiskelijakortti näytettävä).

Tämä tapahtuma tehdään suurella sydämellä!

————————————————————————————————————————————-

Aikataulu ja tuntitasot

Alkeis-taso: Sinulla ei ole kokemusta lajista, tai tarvitset vielä perusteissa kilometrejä.

Novice-taso: Perusaskeleet (6- ja 8-iskun mittaiset) ovat sinulle tuttuja. Osaat perusteet pyörimiskuvioihin ja olet jonkin verran jo kerännyt kilometrejä tanssilattialla lajin parista.

Intermediate-taso: Sinulla on hyvä pohja ja pitkältä ajalta kokemusta west coast swingin tanssimisesta. Olet osallistunut jo useampaankin viikonlopputapahtumaan ja koet olevasi lajin tosiharrastaja. Olet jo kilpaillutkin west coast swingissä.

JW2017aikataulu

Lauantain alkeistunneilla käyneet tanssijat eivät voi osallistua sunnuntaina tunneille ilman keskustelua opettajien kanssa. Sunnuntain opetusmateriaali tunneilla vaatii vahvempaa pohjaa lajista.

—————————————————————————————————————————————–

Hinnat (KAIKISTA HINNOISTA -50% OPISKELIJOILLE)

95e

koko viikonlopun passi, pe – su (sis. tunnit ja bileet)

60e

perjantai-lauantai passi (sis. tunnit ja bileet pe ja la)

30e

lauantaina alkeiskurssi (sis. bileet)

25e

perjantain iltapassi (sis. tunnit ja perjantai-illan bileet)

45e

lauantaina päiväpassi (sis. tunnit ja lauantai-illan bileet)

45e

sunnuntain päiväpassi (sis. tunnit. Huom: sunnuntain bileet ovat kaikille ilmaiset)

10e

bilelippu / ilta (sunnuntain bileet ovat kaikille ilmaiset)

Huom! Varaudu todistamaan tapahtumaan tullessasi, että olet joko opiskelija tai Hurmion jäsen ja kausimaksun suorittanut, että olet oikeutettua alennuksiin tai ilmaisiin alkeisiin.

—————————————————————————————————————————————

Ilmoittautuminen

Otamme tapahtumaan osallistujia suhteessa 5 : 6 , jotta kumpaakaan roolia (viejää tai seuraajaa) ei olisi liian suurta määrää suhteessa toisiinsa.

Ilmoittautuminen aukeaa torstaina 5.10 klo 17:00

 • Jokaisen tulee tehdä ilmoittautuminen, vaikka ilmoittautuisikin parin kanssa.
 • Muista tapahtumista lipun voittaneiden tulee tehdä ilmoittautuminen, missä mainitsee voittamansa lipun ja tapahtuman, jossa lipun on voittanut.
 • Vastaanotettuamme ilmoittautumisen vastaamme sinulle viimeistään 3 arkipäivän kuluessa
 • Varmistettuamme ilmoittautumisesi lähetämme maksuohjeet tai ilmoitamme jonotuslistalle pääsystä (parin kanssa pääsee suoraan).
 • Opiskelijat: mainitkaa ilmoittautumisessanne olevanne opiskelijoita, jotta osaamme huomioida oikeutesi alennukseen maksuohjeissa (valmistaudu näyttämään opiskelijakorttisi tapahtumaan saapuessasi)

Linkki ilmoittautumiseen on tässä:

https://goo.gl/forms/T6wh5czmQp9Jon2p2

—————————————————————————————————————————————–

Opettajat

Tuire Mast ja Markus Mast

SKH_8427 (1)

 

Markus ja Tuire ovat harrastaneet tannsimista teini-iästä saakka. Markuksen tanssitaustalla on usean vuoden kilpatanssiharrastus. Tuire on aloittanut tanssiuransa rok´n´rollilla. Useamman vuoden tanssitauon jälkeen Markus ja Tuire lähtivät ”yhdessä vähän harrastamaan”  west coast swingiä. Laji vei heidät mennessään heti alkeiskurssilla ja ensimmäiseen ulkomaan workshoppiin tämä pari lähti reilun puolen vuoden tanssimisen jälkeen. Siitä lähtien Markus ja Tuire ovat treenanneet ja matkustaneet Euroopan workshopeissa säännöllisesti. Markus ja Tuire ovat kasvaneet west coast swingin sisään yhdessä ja he ammentavat siitä vahvuutta opettajana toimimiseen. He liputtavat hyvin suunniteltujen tuntien puolesta ja haastavat toisiaan selittämään asiat aina entistä paremmin. Markuksen ja Tuiren tunnit rakentuvat 50/50 periaatteella. Puolet tunnista punnerretaan tekniikkaa hiki otsalla ja puolet pidetään hauskaa musikaalisuuden ja kivojen kuvioiden parissa.

Tsekkaa Markuksen ja Tuiren meininkiä:

https://www.youtube.com/watch?v=DXhmwiRimhc

Daria Komkina ja Rake Salo

RakeDaria

 

Idän ja lännen tiimissään yhdistävä AllStar-parivaljakko. Löysivät toisensa, kun molemmilla lähti mopo niin sanotusti keulimaan tanssilattialla yhtä vauhdikkaasti.

Rake opettaa ahkerasti ympäri Suomea ja on kiertänyt opettamassa jo kymmenessä eri Euroopan maassa. Tykkää tanssia sekä seuraajana että viejänä. On pyörinyt aikoinaan lavatanssien, rock´n swing-tanssien, kilpatanssin ja hieman jopa rivitanssin puolella. 2010 vuoden jälkeen itsensä west coast swingille menettänyt vanhasielu.

Daria porhaltaa Pietarin west coast swing piireissä opettajana ja ahkerana tanssijana. Käyttää vahvaa tekniikkaansa hyväkseen pitääkseen hauskaa tanssilattialla. Omaa vahvan persoonan stailatakseen tanssiaan.

Opetus englanniksi, tulkkausta tarvittaessa suomeksi.

Tsekkaa parin tiimityötä lisää:

https://vimeo.com/159761230

Jennina Färm

jensku

Tanssiurani alkoi jo kolmivuotiaana kansantanssitunneilla. Sitä tuli jorailtua semmoiset vaatimattomat 13 vuotta, kunnes sydämeni valtasi ensirakkauteni, west coast swing, vuonna 2011. Se olikin sitten menoa sen jälkeen. Kolme vuotta myöhemmin löysin itseni toteuttamassa haavettani, jota en ollut aikaisemmin edes uskaltanut sanoa ääneen. Lähdin opiskelemaan tanssinopettajaksi Oulun ammattikorkeakouluun.

Opetuskokemusta on tullut kerättyä jo useammalta vuodelta. Tunneillani pääsee tutkimaan omaa kehoaan pintaa syvemmältä ja hyödyntämään sitä yhteyden muodostamiseen parin kanssa. Jos kuvailisin itseäni, sanoisin, että en ole mikään vitsiniekka, mutta sitäkin hellyttävämpi persoona. Opettajana saatan olla vaativa, kuitenkin tunnollinen jokaisen omaa kehityskaarta kohtaan 🙂

Toni Seppäläinen

Aloitin tanssiurani kuubalaisella salsalla ja otin pian mukaan palettiini muitakin lattaritansseja. Tämä ei kuitenkaan riittänyt, vaan päädyin tutustumaan west coast swingiin vuonna 2011 ja hurahdin lajiin täysin. Keskityn tanssijana hyvään perustekniikkaan ja kehonhallintaan, sekä tietenkin hauskanpitoon. Tyylini on osittain lähtöisin lattaritaustastani, minkä lisäksi ammennan vaikutteita myös ympäriltäni muilta tanssijoilta.

—————————————————————————————————————————————–

Sijainti

Tapahtuma järjestetään Ikurin Liikuntahallilla, tuttavallisemmin Tessulla. Paikka on tuttu monista tanssitapahtumista ja tansseista.

Osoite on Tesomankatu 33, Tampere.

Tsekkaa lisätietoja parkkeeraamisesta ja julkisilla kulkemisesta alla olevasta linkistä.

Ikurinliikuntahalli(TESSU)

———————————————————————————————————————————-

Majoitus

Olemme keskustelleet tapahtumaan tulijoille majoitustarjouksia kahdesta erilaisesta paikasta:

Hotelli Haapalinna (Epilä)

Mukavan leppoisa ja kodikas hotelli tarjoaa koodilla ”jouluwestarit” majoitusta seuraavin hinnoin:

55,- 1hh/yö

78,- 2hh/yö

Hinnat sisältävät aamiaisen.

Saadaksesi majoituksen näillä edullisimmilla hinnoilla, tulee sinun varata majoituksesi viimeistään 17.11 mennessä.

http://www.hotellihaapalinna.com/fin

Hotelli Lamminpää

Boheemia tunnelmaa hakevalle reppureissaajalle hotelli A-oikeuksin tarjoaa koodilla ”jouluwestarit” majoitusta seuraavin hinnoin:

45,- 1hh/yö

65,- 2hh/yö

80,- 3hh/yö

95,- 4hh/yö

Hinnat sisältävät aamiaisen. Varmistele varauksen yhteydessä aamiaistarjoilupaikka. Mikäli hotellissa on vähän porukkaa, tuodaan aamiaistarjoilu huoneeseen, muutoin aamiainen tarjoillaan aulabaarissa.

http://www.hotellilamminpaa.net/

————————————————————————————————————————————

Ruokailut tapahtumapaikalla

Ikurin liikuntahallin (Tessu) rakennuksessa sijaitseva Kahvila Voikkari tarjoaa keittolounasta viikonlopun aikana. Ilmoittautumisen yhteydessä ilmoita halukkuutesi lounasruokailuun. Näin Kahvila Voikkari osaa varautua paremmin ruokailijoiden määrään, ja saamme siltä osin sujuvoitettua koko tapahtumaa. Lounasruokailu (8,-) maksetaan suoraan Kahvila Voikkariin.

Viikonlopun menu on gluteeniton ja laktoositon:

lauantaina (8e):

 • Kookos-kanakeitto
 • Vihreä salaatti
 • Mozzarella-tomaattisalaatti
 • leipä

sunnuntaina (8e):

 • Kasvissosekeitto & yrttiöljyä
 • Vihreä salaatti
 • Kana-ceasar salaatti
 • leipä

Kahvi ja tee sisältyvät hintaan

———————————————————————————————————————————–

Lisätiedot

Mikäli jokin painaa sydäntäsi ja tahdot tarkempaa tietoa aiheesta, voit laittaa kysymyksiä ja kommentointia facebookin tapahtuma seinälle tai laittaa sähköpostilla viestiä osoitteeseen:

jouluwestarit@gmail.com

————————————————————————————————————————————–

Staff tapahtuman taustalla

Rake Salo

Aiemmin tapahtumaa luotsattiin yhdessä Tiina Aallon kanssa. Tämä vuosi on ensimmäinen, kun kapellimestarin tikkua heiluttelen ihan itsenäisesti. Hyvää tiimiä on alkanut jo kasaantumaan, jotta saataisiin hiottua vuosien varrella tapahtumanjärjestämisestä tulleita ajatuksia ja ideoita erilailla esiin. Heitä esittelen myöhemmin lisää.

Minä en ole ehkä ensimmäinen, jonka ovella tapaat. Veikkaan olevani yksi ensimmäisistä, jonka naurun kuitenkin sinne ovelle kuulet.

Hienoa saada sinutkin mukaan JouluWestareille!

Armi Juusela

armi

 

Aina vähän menossa, tukka sekaisin mutta asiat järjestyksessä 🙂

Jouluwestareiden taustakohelluksista vastaava daami, jolla ei mene sormi suuhun ihan helposti, vaan jalat sinkauttavat hoitamaan asiaa kuin asiaa tilanteen vaatimalla tavalla.

Otan ilmoittautumisesi vastaan, vastailen mielen päällä oleviin  kysymyksiin,  kuittaan asioita (en kuittaile) ja mitä suurimmalla todennäköisyydellä olen ensimmäinen henkilö, johon törmäät, kun tulet Jouluwestareille!

Ovella nähdään, tervetuloa!

———————————————————————————————————————————-

 Ps. Pidätämme oikeudet muutoksiin. Tapahtuman järjestäjä ei ole vakuuttanut osallistujia.