EloWestarit

 

EloWestarit 7.-9. elokuuta 2020. Kohta mennään taas!

—————————————————————————————————————————————–

EloWestarit ovat täällä jälleen!

Tiedossa jälleen rantasaunaa, paljua, opetustunteja, tanssia, lauantai-illan HATTU-teema jaJill&Jack-kisa.

Kerralla ei tarvitse kaikkea maksaa. Huoneet (tai lattiamajoituspaikka) ja ruokailupaketit tilataan suoraan hotellilta. Vain tapahtumalippu tulee ekarolaksen kautta.

Ruokailupakettia ei ole pakko ottaa. Tiedossa on lattiamajoitusta omin kamppein heille, jotka kulkevat hieman säästäväisemmällä budjetilla.

Lauantai-illan hattuteema on mukavasti saanut persoonat esiin hattuvalinnoissa. Hyvä hattu suojaa auringolta ja EloWestareiden vipellyksiltä. Tuunaa tai jätä tuunaamatta, ei sen niin justiinsa ole. Tärkeintä, että hatuttaa! 😀

Eläköön elämyksellinen Elowestarit!


Hinnasto

135€    pe-su viikonloppupassi

105e    pe-su viikonloppupassi Ekarolas-takkilaisille

95e      pe-su viikonloppupassi opiskelijoille

70e      lauantai päiväpassi (ei sisällä ruokailuja)

Oikeus alennukseen tulee osoittaa ja varmistaa tapahtumapaikalla ilmoittautuessasi.


Ilmoittautuminen

Otamme tapahtumaan osallistujia suhteessa 5 : 6 , jotta kumpaakaan roolia (viejää tai seuraajaa) ei ole liian suurta määrää suhteessa toisiinsa.

  • Jokaisen tulee tehdä ilmoittautuminen, vaikka ilmoittautuisikin parin kanssa.
  • Muista tapahtumista lipun tai majoituksen voittaneiden tulee tehdä ilmoittautuminen, missä mainitsee voittamansa lipun ja tapahtuman, jossa lipun tai palkinnon on voittanut.
  • Vastaanotettuamme ilmoittautumisen vastaamme sinulle viimeistään 3 arkipäivän kuluessa
  • Varmistettuamme ilmoittautumisesi lähetämme maksuohjeet tai ilmoitamme jonotuslistalle pääsystä (parin kanssa pääsee suoraan sisään).
  • Oletko oikeutettu johonkin alennukseen? Mainitse siitä ilmoittautumisessasi, jotta osaamme huomioida oikeutesi alennukseen maksuohjeissa. Valmistaudu todistamaan oikeutesi alennukseeen( opiskelja-status, ekarolas-takki) tapahtumaan saapuessasi.

Tapahtumapaikka ja sijainti

Viikonloppu järjestetään jälleen tutussa paikassa, Petäys Resortissa. Tapahtuman facebook-tapahtumasivulla saa huudella autokyytejä. Hämeenlinnan juna-asemalta on vielä 23 km matka paikalle.


Majoitus ja ruokailut

Hotelli hoitaa majoituspolitiikan täysin, joten yöpymisvaraukset hoidetaan myöhemmin tähän kohtaan tulevan linkin kautta. Majoitusvaihtoehtoina on tänä vuonna rajattu määrä hotellihuoneita ja lattiamajoituspaikkoja omilla varusteilla. Facebookin tapahtuma-sivulla saa huudella huonekavereita, mikäli haluaa hotellihuoneeseen.

Petäys Resortin keittiö suunnittelee erillisen ruokailupaketin, jonka myyminen hoituu heidän kauttaan. Heillä on syömiseen muitakin vaihtoehtoja, joihin voit tutustua täältä.

Saunajuomat lauantaina voi ostaa Rantaravintola Kaisasta.


Aikataulu ja tasojaot

Alkeita ei tapahtumassa järjestetä. Saadaksesi mukavimman tapahtuman itsellesi ja kanssatanssijoille, tulee sinulla olla perusteet hallussa seuraavien kuvioiden osalta: leftsidepass, underarmturn, pushbreak/sugarpush, whip ja pyöräyttäminen( inside turn/prep-elementti). Koko viikonlopun kaikki opiskelevat samassa tasoryhmässä.


Kilpailut

Tänä vuonna lauantai-iltana järjestetään Jill&Jack-kilpailut, jossa tarkoituksella ja lepposalla asenteella laitetaan roolit vaihtoon. Joka vuoden hittikilpailu käydään lauantaina , kun paljut ja saunat on käyty läpi. Ilmoittaudu tähän kilpailuun ennen lauantain tuntien loppumista Armi Juuselalle.


Opettajat ja staff

Paljastamme myöhemmin opettajat..

Rake Salo

cropped-kas_41073.jpgTän tyypin saattaapi tuntea jo aiemmista yhteyksistä. Mouhijärveltä maailmalle matkannut ja nyt itsekin tapahtumia pyöritellen. Tapahtumanjärjestäjä ja ehkä yhtenä opettajista. Jos nyt on tuiki tuntematon tyyppi, niin tsekkaapa esittely täältä.

Armi Juusela

ARMIkuva

Raken tärkeä tuki ja turva elämän ja tanssitapahtumien melskeissä. Armi koordinoi ilmoittautumiset ja tanssijoiden vastaanottamisen leirille tultaessa. Hoitelee juoksevia asioita paikan päällä. Hänen puoleen on hyvä kääntyä asioissa, joita emme ole ennalta viestineet.


Keräämme koko ajan palautetta toiminnan kehittämiseksi. Voit laittaa nimettömänä palautetta täältä.

Pidätämme oikeudet muutoksiin. Tapahtumanjärjestäjä ei ole vakuuttanut osallistujia.