EloWestarit

 

EloWestareiden suunnittelu vuodelle 2020 lähtee käyntiin JouluWestareiden jälkeen. Alta voit lukea vielä 2019 vuoden meininkejä.

—————————————————————————————————————————————–

EloWestarit ovat täällä jälleen!

Tiedossa jälleen rantasaunaa, paljua, opetustunteja, tanssia, lauantai-illan HATTU-teema, Jill&Jack-kisa ja muutoksen tuulia.

Kerralla ei tarvitse kaikkea tällä kertaa maksaa. Huoneet ja ruokailupaketit tilataan suoraan hotellilta. Vain tapahtumalippu tulee ekarolaksen kautta.

Ruokailupakettia ei ole pakko ottaa. Rannassa tulee olemaan uusi ravintola, joten ruokailuvaihtoehtoja on paljon enemmän.  Tiedossa on lattiamajoitusta omin kamppein heille, jotka kulkevat hieman säästäväisemmällä budjetilla.

Lauantai-illan hattuteema on mukavasti saanut persoonat esiin hattuvalinnoissa. Hyvä hattu suojaa auringolta ja EloWestareiden vipellyksiltä. Tuunaa tai jätä tuunaamatta, ei sen niin justiinsa ole. Tärkeintä, että hatuttaa! 😀

Eläköön elämyksellinen Elowestarit!


Hinnasto

135€    pe-su viikonloppupassi

105e    pe-su viikonloppupassi Ekarolas-takkilaisille

95e      pe-su viikonloppupassi opiskelijoille

70e      lauantai päiväpassi (ei sisällä ruokailuja)

Oikeus alennukseen tulee osoittaa ja varmistaa tapahtumapaikalla ilmoittautuessasi.


Ilmoittautuminen

Otamme tapahtumaan osallistujia suhteessa 5 : 6 , jotta kumpaakaan roolia (viejää tai seuraajaa) ei ole liian suurta määrää suhteessa toisiinsa.

 • Jokaisen tulee tehdä ilmoittautuminen, vaikka ilmoittautuisikin parin kanssa.
 • Muista tapahtumista lipun tai majoituksen voittaneiden tulee tehdä ilmoittautuminen, missä mainitsee voittamansa lipun ja tapahtuman, jossa lipun tai palkinnon on voittanut.
 • Vastaanotettuamme ilmoittautumisen vastaamme sinulle viimeistään 3 arkipäivän kuluessa
 • Varmistettuamme ilmoittautumisesi lähetämme maksuohjeet tai ilmoitamme jonotuslistalle pääsystä (parin kanssa pääsee suoraan sisään).
 • Oletko oikeutettu johonkin alennukseen? Mainitse siitä ilmoittautumisessasi, jotta osaamme huomioida oikeutesi alennukseen maksuohjeissa. Valmistaudu todistamaan oikeutesi alennukseeen( opiskelja-status, ekarolas-takki) tapahtumaan saapuessasi.

Tapahtumapaikka ja sijainti

Viikonloppu järjestetään jälleen tutussa paikassa, Petäys Resortissa. Tapahtuman facebook-tapahtumasivulla saa huudella autokyytejä. Hämeenlinnan juna-asemalta on vielä 23 km matka paikalle.


Majoitus ja ruokailut

Hotelli on sulkenut meille suunnitellun majoittumislinkin päästäkseen suunnittelemaan työvuoroja ja tilauksia. Jatkossa majoitustilaukset heidän oman sivunsa kautta täältä.

Hotelli hoitaa majoituspolitiikan täysin, joten yöpymisvaraukset hoidetaan ylläolevan linkin kautta. Majoitusvaihtoehtoina on tänä vuonna rajattu määrä hotellihuoneita ja lattiamajoituspaikkoja omilla varusteilla. Facebookin tapahtuma-sivulla saa huudella huonekavereita, mikäli haluaa hotellihuoneeseen.

 • 200,00€/ pe-su/ 2hh
 • 150,00€/ pe-su/1hh,
  Lisävuode 60€/hlö/pe-su
  • Hinta sisältää aamupalan
  • Huone on käytettävissä tulopäivänä klo 15 alkaen. Huoneen luovutus lähtöpäivänä klo 12 mennessä.
 • Lattiamajoitus erikseen miehille ja naisille.
  40,00 €/hlö/pe-su sisältäen aamiaisen.
  Vessat lattiamajoittuille ovat käytävällä ja liikuntahallin suihkut ovat käytettävissä, Omat makuupussit/makuualustat ja liinavaatteet tulee ottaa mukaan.

Petäys Resortin keittiö suunnittelee erillisen ruokailupaketin, jonka myyminen hoituu heidän kauttaan. Heillä on syömiseen muitakin vaihtoehtoja, joihin voit tutustua täältä.

Saunajuomat lauantaina Rantaravintola Kaisasta – jokainen tilaa itse.
Ruokailun aikana hotellin oma tarjoilija myy juotavaa rantasaunan terassilla. Tällä kertaa emme kirjaa ostettuja juomia erillisille listoille.


Aikataulu ja tasojaot

Alkeita ei tapahtumassa järjestetä. Saadaksesi mukavimman tapahtuman itsellesi ja kanssatanssijoille, tulee sinulla olla perusteet hallussa seuraavien kuvioiden osalta: leftsidepass, underarmturn, pushbreak/sugarpush, whip ja pyöräyttäminen( inside turn/prep-elementti). Koko viikonlopun kaikki opiskelevat samassa tasoryhmässä.Screenshot_20190619-122607.jpg


Kilpailut

Tänä vuonna lauantai-iltana järjestetään Jill&Jack-kilpailut, jossa tarkoituksella ja lepposalla asenteella laitetaan roolit vaihtoon. Joka vuoden hittikilpailu käydään lauantaina , kun paljut ja saunat on käyty läpi. Ilmoittaudu tähän kilpailuun ennen lauantain tuntien loppumista Armi Juuselalle.


Opettajat ja staff

Matleena Kortesalmi

Matleena on Oulussa vaikuttava monipuolinen paritanssin ammattilainen, jonka valloittava persoona ei jätä ketään kylmäksi. Suora, mutta huumorilla höystetty palaute auttaa tanssijoita kehittymään ja samalla suupieletkin kääntyvät kuin huomaamatta ylöspäin. Vahvan pedagogisen osaamisen lisäksi Matleena kuuluu niihin opettajiin, joiden oma tanssitaito on kansainvälisesti erittäin kovalla tasolla. Kisamenestystä on tullut niin Suomessa kuin ulkomaillakin mm. Boogie Woogiesta, Lindy Hopista ja West coast swingistä.

Ola Länsman

OlaKuva.jpgLukiossa zumban tasterissa hauskaa pitäessäni en ikinä olisi uskonut itseni opettavan tanssia vaikka tanssi maistui jo silloin makealle. Neljä vuotta sitten aloittaessani paritanssiharrastukseni en myöskään uskonut lajin vuoksi lähteväni merta edemmäs kalaan. Itseni hämmästykseksi olen kuitenkin löytänyt itseni tanssimasta niin Venäjältä, Keski-Euroopasta kuin ison rapakon takaa. Tanssikokemukseni lava- ja swingtanssien maailmasta ovat muodostaneen selkeän filosofian – pidetään hauskaa sydämen kyllyydestä! Täysillä vedetyt ja fiiliksellä rikastetut tanssit ovatkin suorin tie syvälle tunteisiini. Opettajana pyrin lähestymään ihannettani esittämällä konkreettisia ja uudellenkäytettäviä käsitteitä ja tekniikoita. Näitä harjoitellaan vaativan silmän alla tunneilla, jotta iltabileissä tekniikat ja ajatukset voi ulkoistaa omalle alitajunnalleen ja nauttia kyydistä.

Rake Salo

cropped-kas_41073.jpgTän tyypin saattaapi tuntea jo aiemmista yhteyksistä. Mouhijärveltä maailmalle matkannut ja nyt itsekin tapahtumia pyöritellen. Tapahtuman järjestäjä ja yhtenä opettajista. Jos nyt on tuiki tuntematon tyyppi, niin tsekkaapa esittely täältä.

Armi Juusela

ARMIkuva

Raken tärkeä tuki ja turva elämän ja tanssitapahtumien melskeissä. Armi koordinoi ilmoittautumiset ja tanssijoiden vastaanottamisen leirille tultaessa. Hoitelee juoksevia asioita paikan päällä. Hänen puoleen on hyvä kääntyä asioissa, joita emme ole ennalta viestineet.


Keräämme koko ajan palautetta toiminnan kehittämiseksi. Voit laittaa nimettömänä palautetta täältä.

Pidätämme oikeudet muutoksiin. Tapahtumanjärjestäjä ei ole vakuuttanut osallistujia.